Snabba och flexibla CAD-system från CAD One Sweden AB

Ändrad 14-05-04 - se Nytt om program!      Kundkommentarer
Demo   FastCAD V7(3D)   EasyCAD V7   FastCAD32   EasyCAD32   FastCAD/DOS  

Har du bråttom? Vill du testa våra program direkt i 30 dagar?
EasyCAD32 ver 6.58 - svensk.... direkt
FastCAD32 ver 6.56 - svensk ....direkt.
EasyCAD V7.58 - svensk ....direkt.
Få goda råd & tips av ....Alf Gruvö

Cad One Sweden AB tillhandahåller CAD-program för alla. Oberoende om du ritar professionellt på heltid eller bara lite på fritiden för skojs skull så har vi det du behöver. Och om du är nybörjare skall du tänka på vad det är värt att få snabb och gratis hjälp - alla dagar 0830 till 2200!

Våra CAD-program kommer från Evolution Computing i USA och är skrivna av den legendariske Mike Riddle, den ende som lyckats skriva CAD-program i assembler. Det ger otroligt snabba program som dessutom är bra konstruerade med avancerade funktioner och smarta lösningar för anpassning och utbyggnad.

Idag är AutoCAD helt dominerande - inte för att det är bra, men för att alla andra har det. Konkurrerande CAD-program måste därför vara kompatibla med AutoCADs DWG-format - och bättre i alla avseenden. Och som köpare måste man kunna tänka själv och våga göra egna jämförelser utan att hela tiden snegla på andra.

Lyssna gärna på dem som har provat många olika CADprogram, t ex Bengt Cyréns inlägg i en diskussion på webben (engelska)

Tyvärr är ett lågt pris ett hinder ibland. Det är pinsamt när en ingenjör på ett stort byggbolag säger: -Jag skulle helst vilja rita med FastCAD - och hade det kostat fyra gånger så mycket så hade kanske mina chefer varit intresserade!

Förhoppningsvis tillhör Du den sällsynta skara som vågar ha en egen uppfattning om CAD och kan uppskatta enkla, eleganta lösningar på området!
Kanske du gör som den här kunden:

Jovisst, vi har LT på jobbet. Men hemma har jag Ecad. Har jag riktigt brått tar jag hem ritningen och gör den färdig där. Sen kör jag över den till DWG igen - det går mycket fortare än att böka med LT!

Här hittar du fler Kundkommentarer.